Державні реєстратори громади взяли участь у семінарі та підвищенні кваліфікації

Заступник голови з питань діяльності виконавчих органів Надія Заяц та державні реєстратори Комишуваської селищної ради взяли участь у семінарі з питання набрання повноважень у сфері державної реєстрації виконавчими комітетами сільських, селищних та міських рад та підвищенні кваліфікації у сфері державної реєстрації.

Навчальний захід проходив на базі Оріхівської районної державної адміністрації за участю начальника Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Сергія Васильцова та його заступників.

На семінарі, керівництво управління юстиції звернули увагу присутніх на актуальні питання у сфері державної реєстрації речових прав на земельні ділянки та проінформувало присутніх про роботу регіонального оперативного штабу із протидії протиправному поглинанню та силовому захопленню сільськогосподарських підприємств. З метою оперативного інформування та реагування на рейдерські прояви, на базі Головного територіального управління юстиції функціонує телефонна «гаряча лінія» антирейдерського аграрного штабу ( +380502863406).