Депутати Комишуваської селищної ради зібралися на чергове засідання

Сьогодні, 22 січня 2019 року, у малому залі КЗ  «Територіальний будинок культури» відбулося засідання 36 сесії 8 скликання Комишуваської слищної ради. На порядку денному депутатами було розглянуто та підтримано 24 питання, серед яких: затвердження звітів про виконання бюджету та здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами ради; земельні питання, які стосуються надання дозволів на розробку та затвердження технічної документації із землеустрою, проведення цільового призначення земельних ділянок, виділення земельної частки (паю) тощо.

Окремим питанням стало прийняття земельних ділянок сільськогосподарського призначення з державної у комунальну власність Комишуваської селищної ради, що дозволить виділити землю військовослужбовцям, які беруть або брали участь в антитерористичній операції, сім’ям  та матерям загиблих воїнів АТО і мешканцям громади, що проживають на території ОТГ.

Також, на сесії були затверджені декілька Програм: щодо фінансової підтримки діяльності КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» і утримання фельдшерських пунктів та пунктів здоров’я на 2019-2021 роки.