Департаментом агропромислового розвитку ЗОДА розпочалася виплата дотації за вирощування молодняка великої рогатої худоби!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки тваринництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції, аквакультури (рибництва)» (із змінами), Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації здійснюється виплата спеціальної бюджетної дотації за вирощування молодняка великої рогатої худоби. Виплата коштів здійснюється на карткові рахунки фізичних осіб через банківські установи. Згідно з вимогами Порядку, документи для отримання дотації за молодняк, фізичними особами подаються за місцезнаходженням господарств до відповідної сільської, селищної, міської ради або ради об’єднаної територіальної громади.

На теперішній час, Департаментом розпочато виплату дотації за молодняк станом на 01.05.2019 року. Виплати здійснюються через 17 банківських установ.

Із загальної кількості фізичних осіб, які для отримання дотації подали реквізити ПАТ КБ «Приватбанк», це 2702 особи, 515 осіб надали реквізити банківських карток, термін дії яких закінчено і здійснити виплати неможливо. Оскільки, ці 515 осіб є клієнтами ПАТ КБ «Приватбанк» їм буде проведено виплату дотації, за молодняк на будь-яку картку, відкриту за ІНН фізичної особи.

Детальніше щодо виплат можна дізнатися  за телефоном – (06141)-60-3-96.