Голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян привітав працівників сільського господарства з професійним святом

Шановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства!

Від імені Комишуваської селищної ради вітаю вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку громади, запорукою її процвітання. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох.
Нинішнього року трудівники села, керівники та фахівці господарств, сільськогосподарських організацій, фермери доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва нашої громади.
Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної землі.

Нехай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі. Дякуємо вам за нелегку, але таку потрібну всім нам працю!

Миру, благополуччя, щастя, злагоди. Зі святом!

З повагою, голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян.