В с. Новотроїцьке з’явилися обереги

Урочиста подія відбулася 16 травня 2018 року в Новотроїцькому старостинському окрузі – освячення двох хрестів на в’їзді до села Новотроїцьке із села Жовта Круча та села Ясна Поляна. Громада зібралася на свято душі, спокою та миру.

Почесним гостями на святі були отець Дмитро (с.Зарічне), в.о. старости Олена Світлицька, депутат Комишуваської селищної ради Степан Фролов.

З вітальним словом до присутніх звернулася в.о. старости Олена Світлицька. Вона розповіла як виникло  та розвивалося село. Подякувала голові СФГ «Стелла СВ», депутату Комишуваської селищної ради Степану Фролову за добру справу –  встановлення за власний кошт християнських хрестів  – які будуть оберігати поселення від ворогів видимих і не видимих. А всім мешканцям побажала добробуту, миру, добра та процвітання. Із довгожданою подією привітала присутніх одна із найстаріших жінок території, 92- річна Тетяна Василенко.

Отець Дмитро провів обряд освячення хрестів молитвами, церковним співом та окропленням святою водою, побажав всім здоров’я, благополуччя та божого благословення.

Як розповів депутат Комишуваської селищної ради Степан Фролов, бажання встановити такі обереги для села виникло у нього давно, і зробив він це не як депутат, а як звичайний мешканець села Новотроїцьке.