В Новотавричеському окрузі відзначили День Перемоги

9 травня  на території селища Новотавричеське та сел Оленівка, Вільне та Тарасівка пройшли урочисті заходи присвячені Дню Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

Так, не зважаючи на дощову погоду, в с. Оленівка, Новотавричеського старостинського округу,  відбувся  мітинг пам’яті  «І пам’ять про війну нам душу обпікає». Як розповіла Валентина Скрута, художній керівник гуртків, бібліотекар, депутат  Комишуваської селищної ради,  по закінченню мітингу, дитячий колектив «Соколята», вокальний колектив «Червоне намисто» та  учасники  художньої самодіяльності, підготували для мешканців села гарний святковий концерт.

За словами в.о. старости Новотавричеського старостинського округу № 3 Василя Закарлюки: «Насичений святковий концерт для мешканців селища Новотавричеське, сел Тарасівка та Вільне підготували учні КЗ «Новотавричеської ЗОШ I- IIIст.». Вшановуючи пам’ять героїв-визволителів, не дивлячись на зливу, діти танцювали вальс, декламували вірші та співали. До усіх пам’ятників та братських могил округу, під час мітингів, були покладені квіти і вінки».