В Комишуваській громаді відзначили два свята

24 червня в КЗ “Територіальний будинок культури” Комишуваської селищної ради мешканці  громади  святкували День Конституції України та День молоді.

Звітним концертом порадували усіх присутніх Зарічненський народний аматорський вокальний колектив “Берегиня”. Довершене виконання українських народних та популярних пісень  викликали щем та сльози, гордість та радість за наших талановитих людей, квітучу та родючу землю, багату історію. А виступи дитячих танцювальних колективів, вокал юних зірочок дитячого садочку, Будинку творчості, музичної школи, Будинку культури, які неодноразово перемагали в різноманітних конкурсах, ще раз довів, що нашій громаді є ким пишатися.

Одночасно з двома святами привітав присутніх голова селищної ради Юрій Карапетян: «Конституція України – головний документ, який окреслює основні права і свободи людини, визначає найважливіші суспільні відносини, територіальний устрій держави, демократичні засади її розвитку. Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності. День молоді це одне з найдинамічніших свят, адже молодим – скрізь дорога! Бажаємо залишатися молодими завжди, адже молодість не залежить від віку – вона живе в душі. Будьте щасливі!