В Комишуваському будинку культури відзначили Всеукраїнський  день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Сьогодні, 9 листопада 2018 року, в Комишуваському будинку культури відзначили Всеукраїнський  день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Працівників сільських будинків культури, народних майстрів громади, викладачів Комишуваської дитячої музичної школи привітав зі святом та вручив подяки селищний голова Юрій Карапетян:  «Шановні працівники культури на народні майстри! Щиро і сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва! Ваша професія – особлива, адже ви покликані дарувати радість душі, наповнювати високими і світлими почуттями, вчити розуміти прекрасне.  Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки, неможливі добрі зміни у нашому суспільному житті. Бажаю вам весни у серці. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог».

Зі святом усіх, хто працює у сфері культури та мистецтва на території Комишуваської громади, привітав Директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації, заслужений працівник культури України Владислав Мороко:

Вітання від Владислава Мороко