Вітаємо юних переможців!

В суботу, 16 березня 2019 року, в палаці культури «Орбіта» м. Запоріжжя, відбувся обласний фестиваль-конкурс дитячого хореографічного мистецтва «Запорізькі Викрутаси – 2019». В ньому взяли участь три танцювальні колективи Будинку дитячої та юнацької творчості Комишуваської селищної ради: «Children», «Перлинки» та «Янголи». Боротьба була нелегкою, адже цього року свої номери продемонстрували майже 100 танцювальних колективів регіону, які представляли народні, естрадні, естрадно-спортивні, сучасні, бальні, дитячі танці та демі-класику. В результаті, 55 учасників нашої громади вибороли  два кубки та дипломи і посіли почесне ІІІ місце.

На фестиваль завітала дружина Президента України Марина Порошенко. Перша леді привітала близько двох тисяч учасників обласного конкурсу дитячого хореографічного мистецтва та нагородила переможця Гран-прі  цінним подарунком  –  ноутбуком.

Захід проходить із 2012 року і має на меті продемонструвати розмаїття народів, які проживають в Україні,  а також – підвищити рівень виконавської майстерності колективів.