Вітаємо з призовими місцями!

Чотири вихованки КЗ «Комишуваська дитяча музична школа» Валерія Павлуненко, Катерина Слонська, Уляна Сичева та Анастасія Кліманська,  зайняли призові місця  у Міжнародному фестивалі–конкурсі вокальної, інструментальної  і хореографічної майстерності «Парад талантів», який проходив у Дніпропетровському коледжі культури і мистецв з 10 по 12 травня 2019 року.

Як розповіла викладач по класу фортепіано Інна Пасько: «Фестиваль покликаний підтримувати  і розвивати дитячу, юнацьку і молодіжну творчість, виявляти найбільш обдарованих і професійно-перспективних виконавців у різних жанрах, підвищувати виконавську майстерність. Надає можливості колективам і виконавцям реалізувати свій творчий потенціал та обмінюватися досвідом».

За словами викладача сольного співу  Світлани Тайбекової: «Дівчата взяли участь у номінаціях «Вокал» та «Інструментальне виконання». Професійне журі оцінювало музичність, чистоту інтонації, техніки виконання, артистизму, сценічного образу,  художнього трактування музичного твору та багато іншого».

За результатами фестивалю-конкурсу, у номінації «Вокал», у віковій категорії 12-14 років,  І місце виборола Катерина Слонська, Валерія Павлуненко отримала диплом лауреата 3 ступеня.

У номінації «Інструментальне виконання», у віковій категорії 5-8 років, дипломом лауреата 2 ступеня була нагороджена Уляна Сичева, 3 почесне місце зайняла Анастасія Кліманська.