Вітання з Днем Збройних Сил України

З нагоди  Дня Збройних  Сил України, що традиційно відзначають 6 грудня, в Комишуваському БК відбулися урочистості та  святковий концерт.

На початку заходу присутні схилили голови у хвилині мовчання за тими, хто віддав життя за Україну – на честь усіх загиблих воїнів.

Привітав зі святом військових голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян.

Щиро вітаю вас з Днем Збройних Сил України!

Це свято воїнів, які обрали для себе життєвий шлях – боронити кордони і незалежність України. Свято тих, хто щоденно ризикує і готовий не роздумуючи віддати життя за свою країну.

У цей день ми не можемо не згадати воїнів, які полягли в боях за незалежність України всіх поколінь. Вічна пам’ять героям.

Дорогі військовослужбовці, я дякую вам за мирне небо над нашими головами, за те, що ми маємо можливість працювати, бачити свої родини, спостерігати, як ростуть наші діти. У нас усіх мета єдина – мир на нашій землі.

Після урочистої частини, для всіх присутніх виступали колектив танцювальної студії «Смайл», Павлуненко Валерія, Збаровська Ельвіра, Мирошниченко Олег а наприкінці було показано відеофільм «Основні види озброєння Української армії».