Відбулося засідання 41 сесії 8 скликання Комишуваської селищної ради

В малому залі КЗ «Територіальний будинок культури» відбулося засідання сорок першої сесії восьмого скликання Комишуваської селищної ради. На засіданні були присутні 15 депутатів, які розглянули 31 питання порядку денного.

Відкрив засідання голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян. Він відповів на запитання депутатів щодо ситуації, яка склалася в результаті оприлюднення недостовірних фактів щодо утилізації на території смт Комишуваха небезпечних відходів. Юрій Володимирович ще раз завірив, що на території селища ТОВ «НВП «Запоріжпромекологія» не працює, так як ще в 2016 році, за ініціативи селищної ради, були відправлені звернення до компетентних органів району й області аби припинити діяльність вищезгаданого товариства. В результаті чого, Міністерство екології та природних ресурсів України  рішенням від 21.12.2016 року № 526 анулювало ліцензію ТОВ «НВП «Запоріжпромекологія».

На засіданні депутати ухвалили рішення щодо внесення змін і доповнень у бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік та про співфінансування з селищного бюджету на закупівлю якісних та сучасних меблів, музичних інструментів, комп’ютерного обладнання та відповідного мультимедійного контенту за стандартами «Нової Української Школи» для п’яти перших класів, які будуть набиратися у наступному навчальному 2019-2020 років у сумі 361 тис. 567 грн.

Також, на засіданні, була затверджена Комплексна програма утримання закладів вторинного рівня надання медичної допомоги та їх розвиток у Комишуваській ОТГ на 2019 рік.

На порядок денний були винесені та погоджені земельні питання, які стосувалися надання дозволів на проведення експертної  грошової оцінки земельних ділянок, на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації, поділу та об’єднання земель комунальної власності територіальної громади, на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок тощо.