Відбулося засідання чергової сесії Комишуваської селищної ради

Сьогодні, 26 лютого 2019 року, в малій залі Будинку культури, відбулося засідання чергової тридцять восьмої сесії восьмого скликання Комишуваської селищної ради. На засіданні були присутні 17 депутатів, на розгляд яких було винесено 35 питань. Декілька питань стосувалися внесенню змін і доповнень в місцевий бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік, встановлення єдиного податку на території Комишуваської селищної ради  на  поточний рік.

Депутатами було схвалено питання щодо спрямування залишку коштів освітньої субвенції у 2019 році. Як доповіла начальник планово-економічного відділу селищної ради Вікторія Гармаш: «Відповідно до статті 1032 Бюджетного кодексу України, Порядку та умов надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевому бюджету затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.01.2015 року №6 (зі змінами), ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ці кошти будуть спрямовані на оновлення навчальної та матеріально-технічної бази закладів загальної середньої освіти громади».

Окремим блоком розглядалися питання щодо затвердження Регламенту, Переліку адміністративних послуг та Типової угоди про співпрацю з іншими соціальними установами Центру надання адміністративних послуг Комишуваської ОТГ.

Також на сесії було затверджено звіти голови Комишуваської селищної ради та директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» і ухвалені рішення, які стосуються земельних питань.