Відбулося засідання 40 сесії Комишуваської селищної ради

Сьогодні, 25 квітня 2019 року, в малій залі КЗ «Територіальний будинок культури» відбулося засідання сорокової сесії восьмого скликання Комишуваської селищної ради. На голосування було винесено 38 питань. На засіданні були присутні 17 депутатів.

Начальником планово-економічного відділу селищної ради Вікторією Гармаш було запропоновано затвердити Положення  про резервний фонд та місцеві податки і збори на 2020 рік.

Головний спеціаліст з кадрових питань відділу інформаційно-організаційної роботи та зв’язків з громадськістю Наталія Топоренко винесла на голосування дві Програми: «Організація оплачуваних суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт, на території Комишуваської селищної ради на 2019 рік» і «Організація та проведення оплачуваних громадських робіт на території Комишуваської селищної ради на 2019 рік».

Окремим блоком, депутатами були розглянуті та ухвалені питання, які стосувалися  – розроблення проекту зумлеустрою щодо встановлення меж смт Комишуваха, надання дозволів на проведення експертної грошової оцінки  земельної ділянки, розробки технічної документації із землеустрою, відведення, припинення права користування земельними ділянками, передачі наділів землі в користування на умовах оренди тощо.