Відбулося засідання виконавчого комітету Комишуваської селищної ради

Сьогодні, в малій залі будинку культури, відбулося засідання виконавчого комітету Комишуваської селищної ради. На порядок денний було винесено 8 питань. Декілька з них стосувалися соціальної сфери. Так, було ухвалено питання про прийняття  4 осіб, що проживають на території громади і потребують соціальної допомоги вдома, на обслуговування у КУ «Центр надання соціальних послуг» Таврійської сільської ради. Окрім цього, начальник відділу у справах дітей, соціального захисту та соціальної допомоги Комишуваської селищної ради Оксана Слонська, винесла на затвердження членами виконкому питання щодо заходів  соціально-правового захисту дітей.

Учасники засідання заслухали та підтримали питання, які стосувалися зміни адреси житлового будинку та встановлення на квартирний облік.

Від начальника відділу житлово-комунального господарства селищної ради Анатолія Хворостянова та в.о. старости Новотавричеського старостинського округу Василя Закарлюки, було винесено  та підтримано клопотання щодо облаштування дорожнього полотна по вулицям Центральна та Шкільна, селища Новотавричеське, пристроями примусового зниження швидкості.