Відбулася робоча нарада щодо будівництва водогону від м. Запоріжжя до смт Комишуваха

20 травня 2019 року, в Запорізькій обласній державній адміністрації, за ініціативи голови Комишуваської селищної ради Юрія Карапетяна, відбулася робоча нарада з питання будівництва водогону та  забезпечення водопостачанням мешканців смт Комишувахи і сел Новоолександрівки, Новооленівки, Кирпотине, Новостепнянське.

Зустріч була проведена за головуванням заступника очільника ЗОДА Віктором Скобліковим. На нараду зібралися представники комунальних підприємств обласного і міського Водоканалів, директор ДРПВІ “Запоріждіпроводгосп” Олександр Коломієць, голова Запорізької райдержадміністрації Анатолій Васюк, перший заступник голови Оріхівської райдержадміністрації Світлана Мандрич, голова Новоолександрівської сільської ради Запорізького району Олександр Корнієнко, голова Наталівської сільської ради Запорізького району Володимир Гурицький.

На робочій зустрічі було вирішено звернутися до керівництва обласної  держадміністрації щодо виділення коштів на розробку усієї необхідної документації з подальшою реалізацією вищезазначеного проекту. За словами Юрія Карапетяна: «Приблизна вартість проектно-кошторисної документації для забезпечення водопостачанням сел Новоолександрівка, Новооленівка, Кирпотине, Новостепнянське, смт Комишуваха шляхом будівництва водогону від водогону м. Запоріжжя до смт Комишувахи, зі з’єднанням його з існуючим водогоном, що проходить від НС ІV  «Лежино» до с. Григорівка, складає 3 млн. гривень, а виконання самих робіт близько 80 млн. гривень. Фінансування, скоріш за все, надійде з державного бюджету за програмою «Питна вода»».