Відбулася зустріч керівників закладів загальної середньої освіти Комишуваської селищної ради  з представниками Головного управління Держпродспоживслужби

16  березня 2021 року,  у приміщенні Комишуваського будинку культури відбулася зустріч керівників закладів загальної середньої освіти Комишуваської селищної ради  з представниками Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Ольгою Крупською та Оріхівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Ольгою Литвин.  Зустріч була проведена у форматі круглого столу. На зустрічі обговорювали новий санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, який  набрав чинності з 01 січня 2021 року.

Були розглянуті такі питання:

  1. Організація харчування в закладах загальної середньої освіти.
  2. Методичні настанови щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти.
  3. Гігієнічні вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти.