Виставка «АгроТехСервіс-2018»: на порозі нового аграрного сезону

 

13 лютого Запорізька торгово-промислова палата запрошує до ВЦ «Козак-Палац» на 17-у агропромислову спеціалізовану виставку «АгроТехСервіс-2018». Захід відбудеться за підтримки Запорізької облдержадміністрації, Комітету підприємців агропромислового комплексу при Торгово-промисловій палаті України, профільних відомств та асоціацій.

На порозі проведення комплексу весняно-польових робіт, прийняття аграріями ключових рішень для роботи протягом року агропромислова виставка стане ефективним майданчиком для ознайомлення з тенденціями ринку, представлення своїх пропозицій, ознайомлення з інноваціями та підписання контрактів.

За даними на кінець січня участь в «АгроТехСервіс-2018» підтвердили більше 70 підприємств з різних регіонів України: Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Луганської, Миколаївської, Харківської, Черкаської областей. Експозиції демонструватимуть сільськогосподарську техніку та запасні частини, матеріали у сфері насінництва, рослинництва та селекції, добрива та засоби захисту рослин, послуги з транспортування, зберігання та упаковки продукції.

У числі учасників – АТ «Мотор Січ» – представляє широкий спектр товарів для сільського господарства – бензопили, мотоблоки, сепаратори, запасні частини, ТОВ «Капіталпромресурс» – виробник зернових сівалок, сільгосптехніки, ТОВ «ІНАГРОТЕХ» запропонує мікродобрива та посівний матеріал, ТОВ «Укравтозапчастина» – сільгосптехніку українського та закордонного виробництва, компанія «Маїс» – насіння гібридів кукурудзи власного виробництва, що реалізує на ринках України та ЄС, також посівний матеріал презентують компанії ТОВ «Дер Трейд», ТОВ «Бекас», ПраТ «Екопрод».

Вперше на виставці в Запоріжжі – ПрАТ «Уманьферммаш» – одне з провідних підприємств України з виробництва сільськогосподарської техніки та запчастин до неї, компанія «Агроспейс» – офіційний дистриб’ютор корпорації AGCO, що представляє на ринку України широкий асортимент сільськогосподарської техніки всесвітньо відомих брендів, ТОВ «АЙКЬЮ КОМПОЗИТ» – виробник запасних частин з композитних матеріалів для обробки ґрунту та елеваторного обладнання.

Завдяки насиченій діловій програмі виставка допоможе українським виробникам аграрної продукції та представникам суміжних галузей отримати нові знання, консультації експертів, провести В2В-зустрічі.

13 лютого об 11.00 відкриють роботу одразу два заходи: круглий стіл «Законодавчі зміни та новації для аграріїв» та практикум «Сільгоспвиробникам про зміни в податковому законодавстві 2018».

14 лютого о 10.00 – початок ІІ науково-практичної конференції «Садівництво та ягідництво: від проектування до врожаю». Особливу увагу асоціація «УКРСАДПРОМ» планує приділити трьом питанням: сучасному стану розсадництва, технологіям живлення та захисту садів, практичним аспектам кредитування сільськогосподарських виробників.

14 лютого о 14.00 – семінар «Модель часникового бізнесу».

15 лютого о 10.00 – практикум «Побудова ефективної системи управління аграрним бізнесом».

Режим роботи виставки:

13-14 лютого з 10.00 до 17.30

15 лютого з 10.00 до 15.00

З більш детальною інформацією про виставку та програмою заходів можна ознайомитися на сайті: www.expo.zp.ua

 

Оргкомітет виставки:

(061) 213-50-26, (050) 487-59-61 

Прес-центр: (061)213-51-13