Богатирьова Мирослава Феодосіївна

Богатирьова Мирослава Феодосіївна народилася 11 квітня 1956 року в м. Запоріжжя.

Громадянка України.

У 1963 році пішла в 1 клас Запорізької СШ №85 у рідному місті Запоріжжя, а у 1973 році отримала повну середню освіту.

У 1975 році вступила до Запорізького медичного інституту на спеціальність лікарська справа, який успішно закінчила у 1981 році.

Трудова діяльність почалася у 1973 році з посади різноробочої у вагонному депо станції Запоріжжя-Ліве, де працювала до 1975 року, звільнена у зв’язку зі вступом до інституту.

У 1981 році у порядку розподілу була направлена в м. Першотравенськ Миколаївської області у міську лікарню, на базі якої  один рік проходила інтернатуру, а потім, до 1983 року, працювала лікарем кабінету функціональної діагностики.

У 1983 році, у зв’язку з одруженням переїхала до м. Запоріжжя, де влаштувалася у 6 міську лікарню на посаду дільничного терапевта, де працювала до 1990 року.

У 1990 році, за сімейними обставинами, переїхала на постійне місце проживання у с. Юрківка Оріхівського району Запорізької області, де в порядку переведення, влаштувалася у Юрківську амбулаторію на посаду головного лікаря амбулаторії.

У 2003 році лікарська амбулаторія була реорганізована  у сімейну амбулаторію, де і працює по теперішній час на посаді завідувача, сімейного лікаря.

У своїй трудовій діяльності багаторазово була нагороджена грамотами за сумлінну працю, отримувала премії.

Розлучена. Має трьох доньок:

Вінникова Ольга Дмитрівна, 1984 року народження, освіта вища юридична, проживає у м. Запоріжжя, працює інспектором відділу режиму і охорони ДУ «Запорізький слідчий ізолятор». Одружена. Має двох дітей;

Морозова Наталя Дмитрівна, 1987 року народження, освіта вища економічна, проживає  у м. Запоріжжя, працює у громадській організації «Запорізька школа Металург» на посаді головного бухгалтера. Одружена має двох дітей;

Богатирьова Тетяна Дмитрівна, 1988 року народження, освіта середня технічна, проживає у м. Запоріжжя, працює старшим контрольним майстром на АТ «Мотор Січ». Одружена, має сина.