БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН-СЕРВІС «МОЯ ПРОФЕСІЯ: КОНСУЛЬТАЦІЙНА МЕРЕЖА» ДАЄ МОЖЛИВІСТЬ ДІЗНАТИСЯ ПРО ВЛАСНІ ПРОФЕСІЙНІ ОСОБЛИВОСТІ

Побудова кар’єри в сучасному світі стає обов’язковою умовою самореалізації в професійній діяльності. А вдало будувати кар’єру вдається, коли обраний професійний шлях відповідає особистісному потенціалу.

Так, представники обласного центру зайнятості пропонують використовувати час перебування на карантині як чудову можливість самопізнання, самовдосконалення та саморозвитку.

Якщо у Вас є потреба у виборі або зміні професії; виборі майбутнього напряму професійного навчання та оцінці власних професійних інтересів, здібностей та психологічних схильностей ви можете скористатися безкоштовним онлайн-сервісом служби зайнятості «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа». http://profi.dcz.gov.ua/

Щоб дізнатись про свої професійні якості та нахили, фахівці радять пройти повний курс профдіагностичного тестування. По його завершенню Ви отримаєте повноцінний звіт щодо власних професійних особливостей.

Щоб пройти повний курс профдіагностичного тестування, достатньо зв’язатися з профконсультантом центру зайнятості (засобами телефонної або електронної комунікації), повідомити про своє бажання та отримати код доступу.

Знайти номера телефонів центрів зайнятості можна на веб-сторінці Запорізької обласної служби зайнятості.

Для реєстрації потрібно вказати: прізвище, дату народження (не молодше 14 років), ваш email.

Проаналізувати отримані результати можна самостійно. У разі потреби фахових рекомендацій зверніться до профконсультанта центру зайнятості (засобами телефонної або електронної комунікації).

Додаткову інформацію можна отримати
у відділі організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Запорізького ОЦЗ за номером (061)233-11-47 та у відділі організації профорієнтації за номером (061)239-87-17.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

https://www.zoda.gov.ua/news/